Sunday, February 2, 2014

Tetiba je

hai semua.



tetengah bosan tetiba je usha blog. celaka nakharun punya pemalas. last post aku on February 11,2013. hahaha and that was like A YEAR ago. sialan. apebende yang aku buat sepanjang setahun lepas entah. bizi? bizi kebende?

nak kata bizi gi kelas, asyik monteng je. nak kata bizi study, celaka bukan dapat dekan pun. nak kata bizi bersukan, bukannya aku wakil negara pun. nak kata bizi family, kan ke bujang lagi.  nak kata bizi berpakwe, ha yelakot. kan ke dah tukar pakwe. HAHAHA. (anda dijemput ketawa sekali) nak kata bizi berbisnes, ehem! akak baru je nak mula ni. (komen atau PM akak kalau nak tau lebih lanjut).

pendek kata memang celaka MALAS semata je aku setahun tak update ni ha. lagi pulak internet kt kolej aku nakharam lembab. jadi aku malas nak mencarut selalu. makin bodoh kang jadi. haha. alah aku update tak update, bukan ada orang kesah pun, ye dak? (minta simpati. tolong komen "saya rindu" di bawah)

sementara tengah cuti ni boleh la nak update sket sket. ikut mood la. kalau lima post satu hari jgn nak maki pulak. ni kan ke blog aku. ikut sukati aku lah. hahaha. ok lah nah gambor sekeping dua kot kot rindu. mana tahu kannnnn. :p sekeping dua je. nak bebanyak kau pegi le tengok pesbuk ke insta ke.


ni ha pakwe baru. Fahmi nama dia. 


ni masa rambut panjang. tahun 2013


ni rambut pendek tahun 2014

tengok gambor jelah korang ye. kisah kisah cinta tu den kabor kendian. dekat dekat nak kawen nanti ke. hahaha.



p/s: siapa teruja aku update, kau hensem. sape tak, mak dia belen. kbye



8 comments:

Farahin Ahmad said...

Hai bella. Teruja nye nengok awak update belog *julingkan mata*

bella lim said...

hahaha jahatnyaaaa. padahal ikhlas en en en

ascil.punye.lah said...

"saya rinduu" .ikhlas ni.

bella lim said...

ahaha thanks ascil!

bella lim said...

ahaha thanks ascil!

bella lim said...

ahaha thanks ascil!

Superqila said...

akhirnya setelah banjir surut bella pun update blog. ingat dah lemas. kahkahkah. kenapa macam berisi tembam ke mata guwa juling? hahah.

mikez-ahmad said...

rindu sikit. heheksss