Sunday, July 20, 2014

Peminat

Salam Ramadhan.





hai semua. haha awkwardnya sebab dah lama tak tulis blog. bukan tak ada benda nak tulis, cuma malas sebab rasa tak ada orang nak baca dah. dah takde passion.  tadi boring boring aku search lah kat twitter 'bella lim'. nak usha kot kot ada orang mengutuk.

terjumpa sorang awek ni kata "Aku suka lah blog Bella Lim ni :) " sekali dengan link blog sekali.

terharu kiteeee. :")  hahaha.

teringat haritu masa tournament futsal dekat UniMAP.  ada dua orang makwe sengih sengih kerang kat aku bila aku kata aku sakit perut nak berak. sambil gosok2 perut dengan minyak angin. aku pelik kenapa diorang sengih sengih. aku pun tanya nak minyak angin ke. pastu dia kata

"akak ni kak bella kan? kita suka baca blog ngan twitter akak. akak kelakar lah" (puji diri hins hins kembang idong)

eh tanjat kite. rupanya dia kenal sebab blog and twitter before dia masuk unimap lagi. alalala comelnyaaaa. tak sangka tulis merapu mencarut pun ada juga orang kenal walau sorang dua. hehe. peminatlah sangat kan. ah pegimampos. tak puas hati dok dendiam! aku rasa aku dah boleh buat fan club lah. HAHHAHAHAHAH



p/s : tegur tegur lah kalau terjumpa ye. follow twitter and insta : ' @labellalim '




Sunday, February 2, 2014

Tetiba je

hai semua.



tetengah bosan tetiba je usha blog. celaka nakharun punya pemalas. last post aku on February 11,2013. hahaha and that was like A YEAR ago. sialan. apebende yang aku buat sepanjang setahun lepas entah. bizi? bizi kebende?

nak kata bizi gi kelas, asyik monteng je. nak kata bizi study, celaka bukan dapat dekan pun. nak kata bizi bersukan, bukannya aku wakil negara pun. nak kata bizi family, kan ke bujang lagi.  nak kata bizi berpakwe, ha yelakot. kan ke dah tukar pakwe. HAHAHA. (anda dijemput ketawa sekali) nak kata bizi berbisnes, ehem! akak baru je nak mula ni. (komen atau PM akak kalau nak tau lebih lanjut).

pendek kata memang celaka MALAS semata je aku setahun tak update ni ha. lagi pulak internet kt kolej aku nakharam lembab. jadi aku malas nak mencarut selalu. makin bodoh kang jadi. haha. alah aku update tak update, bukan ada orang kesah pun, ye dak? (minta simpati. tolong komen "saya rindu" di bawah)

sementara tengah cuti ni boleh la nak update sket sket. ikut mood la. kalau lima post satu hari jgn nak maki pulak. ni kan ke blog aku. ikut sukati aku lah. hahaha. ok lah nah gambor sekeping dua kot kot rindu. mana tahu kannnnn. :p sekeping dua je. nak bebanyak kau pegi le tengok pesbuk ke insta ke.


ni ha pakwe baru. Fahmi nama dia. 


ni masa rambut panjang. tahun 2013


ni rambut pendek tahun 2014

tengok gambor jelah korang ye. kisah kisah cinta tu den kabor kendian. dekat dekat nak kawen nanti ke. hahaha.



p/s: siapa teruja aku update, kau hensem. sape tak, mak dia belen. kbye