Thursday, January 24, 2013

sibuk


senyuman 2013 haha


hello pals. sorry i haven't updated this blog for ages. i've been busy with studies. ahha, tolonglah percaya. even facebook pun bukak once in a month je. and twitter, bukak bila rasa nak marah je.. as you all know, twitter memang tempat maki hamun saje. busynya semester ni, only God knows how. boleh pulak final week before study week, masa tu lah kena hantar project yang berlambak, lepastu masa tu jugaklah nak buat test. study week pun kena jawab dua test.. arghh. semua ni punca cuti lah ni. orang lain suka cuti, but I dont. rumah aku jauh, kalau setakat cuti empat lima hari, nak balik rasa tak berbaloi je. lainlah member aku.. rumah sume area utara je. dia kentut pun mak dia boleh dengar. tiba cuti je, semua lesap. tinggallah aku, dihadapan lappy, termangu keseorangan, menghabiskan cuti dengan sangat tidak berpekdah, pastu kita sama sama kena layan test masa study week. how unfair!


stresss


pastu sem ni banyak subject tough. dah la ada 6 paper untuk final. kusut kau tau tak. berapa hari tak tidur. masa ni memang jadi mak guard secara sukarela. pukul 4,5 pagi baru balik rumah dari umah member. konon study group. tapi bila rumah dia blackout je, pakat pakat cabut. baik tidur kat umah sendiri. ada kipasss. haha. rupa memang serabai macam zombie lah kan. dan aku nak mengucapkan time kasih kepada hantu hantu dekat kolej aku sebab kalini diorang tak buat perangai teruk sangat masa study week and exam. time kasih atas kerjasama yang mantop drpd persatuan hantu hantu Kolej Kediaman Tun Ghafar Baba (KKF).

oh ye, Selamat Tahun Baru kepada semua. hehe sukati akulah nak wish bila. still in January whattt. macam tak percaya je, sekarang dah 2013.. aku pun dah 21 tahun. hiew hiew. nama je macam dua puluh. tapi sikit pun aku tak rasa tua. aku rasa macam baru je habis sekolah semalam. kuikui. azam aku tahun baru ni... adalah untuk............ hah! itu rahsia laa. haha




hari Ahad lepas aku pergi tengok movie cite MAMA. masa nak beli tiket, budak tiket tu cakap yang cerita tu 18. aku tanyalah, "muka ada macam bawah 18 ke?" sambil point muka sendiri. budak tu directly jawab "ada." haha. bongek betul. rasa nak tumbuk pun ada. frankly speaking dude, aku tak suka orang rasa aku budak budak. aku lagi suka orang ingat aku dah 24 ke 25 ke. barulah rasa pro gitu. hahaha. oh by the way, cerita MAMA serioussss best! dulu aku rasa Insidious cerita seram paling best pernah aku tengok, tapi sekarang MAMA beat Insidious gila teruk. jangan sebut pasal sinister. sinister memang mengecewakan.
aha tu je nak post kalini. aku dah type benda ni semalam lagi. malas nak post je. hadap le engkorang. aku tengah gatei nak hupdate psl topik bru ni. kbai.


7 comments:

Mysara Ab Rahman said...

byasenya org g suka klu kelihatan lbey muda..pelik3..hee

Farahin Ahmad said...

same la kite pon 21 jugak *senyum sopan* and and sinister mmg bosan. baru 5 minit dah mengantuk.wkwkwk

Irham Danisha said...

Haii...very nice entry & blog, pls hit me back ya :-
http://mysweetielovely.blogspot.com/

Syafik Coklat said...

aku baru nak tengok cerita tu , seb bek ko tak review cite nie . hahaha . kalau tak ak tumbok muka kau.

Seneorita Baharin said...

cite mama best eyh? nak kena download neh...hewhewhew

sabella mohamad said...

aik akak tak suke org kate mude ? bhahaha . eh seram eh cite MAMA tu ? bella tak tengok lagi pongg .

Dianaa said...

dah lama tak tengok movie T__T