Monday, June 25, 2012

Kisah Tahi Yang Mahal





dewasa ini...
segalanya bukan lagi mustahil. mimpi boleh jadi realiti.



biar muka macam tahi, janji anak orang ternama, pasti boleh jadi duta produk makbapak kau sendiri.
biar suara macam tahi, janji ada paras rupa dan pandai petik alat musik, pasti boleh jadi penyanyi.
biar bakat macam tahi, janji berani pakai seksi dan hapal skrip, pasti boleh jadi pelakon pentas seni.
biar gagap macam tahi, janji ada cable besar. pasti boleh jadi pengacara melodi.
biar entry macam tahi, janji cantik dan popular. pasti ramai yang sudi memuji muji.
biar idea macam tahi, janji bapak ada duit banyak, pasti boleh mengarah filem sendiri.
biar kepalaotak macam tahi, janji bapak ada syarikat, pasti boleh jadi CEO berdedikasi.
biar rupa macam tahi, janji pandai bergaya sakan. pasti boleh jadi hot di universiti.
biar pemalas macam tahi, janji pandai kipas bos. pasti boleh naik pangkat naik gaji.
biar bodoh macam tahi, janji rajin bodek pensyarah. pasti boleh dapat anugerah bestari.
biar gemok macam tahi, janji duit berkepuk kepuk. pasti boleh kurus melidi.
biar hodoh macam tahi, janji duit setinggi gunung, pasti boleh jadi cantik secantik lisa surihani.
biar perangai macam tahi, janji pandai copy dalil sana dalil sini, pasti direbut jadi calon suami.
biar pengkau macam tahi, janji bapak berpengaruh besar. pasti boleh main bola wakil negeri.
biar lagu macam tahi, janji peminat ramai nak mati, pasti laku dimasukkan dalam list lagu paling banyak diundi.
biar gaya macam tahi. janji ada kereta sekurangnya myvi. pasti awek mari.


jadi.. yakinlah pada diri. anda pasti boleh! pasti!!!




dont you think?



Saturday, June 23, 2012

enjoy life







life is too short. as short as your shorts. as short as your girlfriend's mini skirts. as short as Malaysian men. as short as 'k' stands of okay. as short as Uni Students at the end of semester. so... play hard. takkan le dah tua bangka, dah beranak pinak, perut dah menggelebeh, bontot dah londeh, muka dah berkedut baru nak main kejar kejar or galah panjang? dont worry... as time goes by we will grow mature.. maturity isnt something that you can force.




dont you think?



Wednesday, June 20, 2012

terimalah hakikat ye kawan kawan...

hai kawan kawan... aku tengah bizi tahap seketari presiden US ni. sebab aku tengah final. tinggal lagi dua paper je lagi untuk aku dapat dekan. EH?! hehe. so aku malas nak cite banyak.. aku lukis... tah angin apa datang tetiba rajin nak lukis. hehe. so ini adalah sinopsis final aku yang dah berjalan selama 5 paper... enjoy  :)












p/s : sila amek iktibar ye kawan kawan dan adik adik... jangan harap tips semata. rasa macam nak lambung je orang yang kasi tips tu sampai cucur atap. tapi mengenangkan berkat, aku tak buat. salah sendiri jugak, ye dak?  :D hehe. so apa lagi. cepatlah doakan aku dapat Dekan. nescaya aku update blog hari hari!


Friday, June 8, 2012

REALITY during STUDY WEEK

Hello peeps
saya sedang berstudy week
saya sedang sibuk
sangat sibuk
sangat sangat sibuk
sibuk sangat, tahu?
maka saya post gambar sahaja ya.






p/s : doakan aku dekan sem ni! and good luck for your finals :D  hiew hiew