Friday, September 21, 2012

wajah baru


hai noks noks jalan terkepit kepit semua. apa habaq. kini blogku ini berwajah baru. ahaks! setelah beberapa purnama guna header yang sama.. sekarang baru aku tukaq. haha siapa tak perasan scroll le atas tu. si bells memegang kapak dengan bergaya dan berkarisma. tentang tubuhku itu.. jangan ragu ragu. aku memang selim sejak azali lagi. sebelum tok nenek kau main kejar kejar kat kebun durian lagi aku dah selim okay. dah dah diam semua.. jangan mintak maki. hari ni Jumaat tau. perangai senonoh sikit.


aku edit simple je gini memula. then marya edit balik



berbalik soal header atas ni.. header ni aku cari dan edit masuk kepala aku sendiri. guna paint je. power tak power cakap lu. haha. dulu marya yang buatkan header lama aku. kalini sebab dah berjauhan, kenalah berdikari. susah duduk Perth ni tauuu. nasib ada internet tau y'olls. header tu aku buat dari gambar cerita The Lorax. commeellll gila Truffula trees tu. nampak macam lembutt sangat. macam cotton candy pun ada. teringin nak gigit. hahaha. pasal background, lain tahun la aku tukar. tak rajin lah. so itu saje untuk aku bermegah megah kali ini. salam perpaduan untuk semua :)  (Y)



15 comments:

hazirahahmadrazi said...

style dan ceria gila wehhhhhhhh header! :)

Syazwan Che Deraman said...

takut ambo tengok header demo.

lariikkk..

hehhe.
comey comey.

faa.rosli said...

comell!

bella luna said...

ouh, aku buta seni tahap kritikal,. serius aku tak nampak apa beza yang kau edit and maria edit >.<

Laila Majid said...

Menarik jugak header awak ni bella even guna paint, sangat kreatif tp font yg awk plih mula2 tu mcm lg kene je gn header awk ni.sangat fairytale :)

AsiaCube said...

Hebat gila edit header guna paint ja :) Aku tulis komen ni nak promote tool for blogger, boleh cek kat nota kaki info selanjutnya :)

Nota kaki:
AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

Anonymous said...

I love the valuable info you supply in your posts. I like your writing style.

safina.razak said...

smart3! pergh. ad bakat rupany ang nih :P

fizamanan said...

slim syialll :D

FaiZaH Fyn said...

comel! rasa nak gigit-gigit je header tu HAHA

Anonymous said...

Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

Anonymous said...

Can't say enough about this website – its alot better than mine.

Anonymous said...

Thank you, I have recently been looking for facts about this question for a while and yours is the best I have found so far.

kura said...

slim nau pinggang uolsss! hahaha

Solehah Shamsuddin said...

comeynya header.edit gne pgotoshop ke?