Monday, July 30, 2012

Jatuh Cinta

aku tau aku makin malas update blog. aku tau aku makin malas layan twitter. aku tau aku makin malas reply message. aku.. mandi tak basah.. makan tak kenyang walaupun melantak banyak banyak. tidur tak lena.. sebab.. aku dah jatuh cinta. aku jatuh cinta pada....



RUNNING MAN!


dulu.. kakak aku selalu cerita pasal running man. aku buat endah tak endah. bila kawan aku stay up malam malam semata mata nak tengok running man, aku rasa dia bengap. bila kawan aku gelak sorang sorang tengok running man, aku kata dia gila. aku kutuk semua perempuan yang panggil laki yang dia suka sebagai oppa. aku rasa jijik tengok pompuan yang fanatic kat artis lelaki Kpop. tapi!!!!!!!! sekarang... aku pulak yang fanatic kat...


Kang Gary oppa <3



hahaha. tu lah orang kata. jangan kutuk. nanti kita terkena balik. dulu konon memang anti gila kpop. dengar lagu kpop pun jijik. tapi sekarang aku pulak layan lagu leeSsang. hahaha. even twitter aku pun aku bubuh gmbr gary.. paling teruk, aku sebelum tidur tengok RM. bangun tidur tengok RM. sebelum, selepas sahur tengok RM. sebelum selepas buka tengok RM. sampai aku termimpi aku jadi one of the guest dalam RM. LOLOLOLOL. loser gila tak? ah mampos. siapa tak tengok yang loser bagi aku.



click for larger image


rugiiiiiiiii sangat siapa tak tengok. best gila! aku dah ada episod running man ni dah lama dah. tapi aku tak pernah tengok. sebab aku rasa tah apa apa. and aku takut aku ketagih. (ketagihan tidak baik untuk pelajar ye.) aku paling suka Gary sebab dia cool. aku minat lelaki type macam tu. :D  Haha pun aku suka sebab dia kelakar sangat. heheh. sampaikan Bf aku pun merungut. sebab aku dah tak layan dia sangat sebab asyik tengok RM. hehe. teruk kan? wtv. janji aku bahagia! semua suka Ji Hyo kan? aku suka jugak. tp aku rasa Lee Hyori yang main waktu episod awal2 tu ala ala macam aku ah. gengster sikit hehe. okay itu saje. :D  byebyee guys. nak tengok Running Man!



p/s ; siapa suka running man? okay, kita kawan!!! :DDD
        siapa suka gary oppa? okay go die cause he's MINE!!!!

20 comments:

Mila Ahmad said...

running man sedang menular...

faa.rosli said...

situasi kita sama. dulu benci skang addict! love kwang soo!

fizamanan said...

ngeng!! aku pun baru layan masa cuti ni. dulu aku tension menyampah gila dengan housemate aku yg layan RM. last2 apa yang aku kutuk dapat balik dekat aku. huahua. aku suka monday couple. sebab utama aku tgk RM.HAHA sep skettt

::cik asha:: said...

Gary cool sangat..HAHA comel kan..

lavenderlover said...

yeay! sy pon suke tgk rm sgt3333..hehe.. mmg best kan..dah la blh menghiburkan hati, bersahaja & so releasekan stress kan..mmg leh addicted lepas tgk sekali..haha..now im waiting for latest episode..>_<

Marya Hana said...

padan muke kau !

hazirahahmadrazi said...

coursemate aku boleh di katakan semua gila dgn running man tu . tapi aku tak pernah tgok skaliii pon. kalau aku tgok aku rasa ktagih jugak.hihihi nk kena tgok jgk lah so lpas ni klu org cerita psai RM ni xda la aku terpinga tak thu benda :P

diya said...

Aku ketagih nak tengok sejak awal tahun ni. Aku pelikla awat org post pasal RM kat facebook. Memang best gilossssssssss. Skrg aku cuti, tak pasal2 tak dpat tengok sebab supplier RM takde. Sobs.

bella lim said...

mila ; yeap!

bella lim said...

faa rosli ; hahaa tu lah org kata nnt kena balik

bella lim said...

fiza ; monday couple tu mcm aku kan? kan? kan? ahaks malu lahh :")

bella lim said...

cik asha ; haah cool. dah dh jgn puji banyak banyak. aku punya. haha

bella lim said...

lavender ; yuppp. agree!!!

bella lim said...

marya ; shadap

bella lim said...

hazirah ; tengok tengok! sebelum terlambat!!

bella lim said...

diya ; haha ala yeke.. kesian... patut amek je banyak banyak dari member. aku ada episod banyak gila. kenyang setahun tgk ni

Anonymous said...

You have some genuinely beneficial information composed here. Good job and keep posting good stuff.

ainur said...

sama jgk mcm aku. mule2 kate ntah pape la kpop ni. bknnye paham. last2 aku jugak terjebak dgn rm ni. haha. sanggup cari dr ep1. sejak geti download sndri aku dah pandai berdikari nak cri rm ni. hahah. skarang rasa bangga lak sebab ada semua episod. haha.

cokelat lady said...

Haha. Dulu x layan jugak. Sekarang gile. Gary mmg cool, jangan risau HaHa is mine. HaHa. XD

aswadz said...

running man terbaekk...