Wednesday, May 16, 2012

ENVY ME

muka menyirap sesangat dah ni. (bersama baju tidur feberet lagi)


bukan semua orang suka kita... dan bukan semua orang benci kita...
tapi.... yang tengah tengah ni yang bahaya.
macam lalang, ikut arah angin je.....

aku cukup menyampah kalau orang jeling jeling aku macam aku dah kacau habitat dia. atau hasut suami dia supaya jatuhkan talak kat dia. atau picit bontot charlie kat muka dia kasi berparut. atau bakar kebun dia. atau kencing kat muka dia. atau belai belai muka pakwe dia. atau makan dorayaki dia yang tinggal satu je.

okay, none of above aku buat okay. NONE. and I just hope that, you can ignore me like i dont exist and treat me like im just some kind of dandelion flying in the wind. ini tidak! bila aku jalan, uishhh mata dia tu seolah nak terjojol keluar dan nak ikut berjalan jalan bersama aku. kalau seorang je buat gini takpe lagi. ini ramai. sampai boleh buat kelab merenung pulak. apa masalah kau orang ni sebenarnya? aku rasa takde pun aku jadi model pakaian dalam sampai nak tenung aku gitu.

aku tak faham. kalau kau mempunyai burung dan halkum, aku akan assume kau adalah jantan gatal yang suka mengusha aweks. namun, kau adalah spesis aku juga. tak mungkinlah kau berminat nak beristerikan aku kan? jadi.... apa point kau pandang aku macam tu sekarang ni!

maghah ni, maghah ni tauuu!

lagi sekali kau stare aku, aku akan pergi lempang kau tanpa usul periksa. aku berdarah Jepun. hukum dulu baru siasat! gambatte! dah lah, malas lah nak marah lagi. dah maghrib. benti le main zero point. ngaku jelah kau sebenornya suka tengok aku kan? kau admire aku kan? kalau kau suka sangat tengok aku kan.... nah! tataplah gambor aku puas puas. aku tangkap khas untuk kau!






jealous much?


teori hari ini. jangan hidup macam lalang. sebab lalang tak tentu prinsip dia.
lalang, kalau dibaling taik, makin subur jadinya. jadi kita kasi cantas sahaja. mekasih!

21 comments:

miezah said...

memang aku suka kau pun klau tak takan aku nak usha kau ketat2 kan kan. :p:p

kura said...

alolooloo. hotsetap betul kan kau bella lim kat sana. ramai nau mengusahaaaa kau. amboir!

UniMeOw said...

biasa r beb,,,org mmg suka jeling org comey+jelita+cantik+menawan cam ko...

laen kali ko lambai2 kat dyorg..hadeh!

ascil.punye.lah said...

bella,diorang tenung kau sebab kau cantik agaknya.itu je point yg aku nampak sekarang ni.

jealous?mungkin jugak.

bella lim said...

miezah ; kau memang pervert. aku dah agak dari awal kau suka aku. lain kali aku taknak pakai baju tidur gi rumah kau. aku nak pakai telekung. bahaya kau ni!

bella lim said...

kura ; hot setap hok mu. mana ada. rasanya ramai orang anti aku kot. tu diorang usha pekat. hahaa

bella lim said...

unimeow ; ehh sejak bila lak aku comey+jelita+cantik+menawan ni....

aku biasa biasa je.... oh bagus idea kau. thanks. lain kali aku nak lambai kat diorang terus la. :D

bella lim said...

ascil ; mana ada cantik wei... hahaha. atau mungkin diorang tengok aku, diorang ingat Megan Fox jalan jalan kt malaysia kan. mana tahu. AHAKS!

Hikaru Yui said...

sbb baru 1st time jumpa, maybe =p

bella lim said...

hikaru ; hish... takdelah... dah beberapa kali. orang yang sama, merenung lagi. pelik kan.

lopat tikam said...

mula2 baca ingat lelaki yang menjadi suspek..apa bertngtgan dengan haluan...semoga dipermudahkan segala kesulitan....

Cik Saila said...

fuh!! terbaik! so now, jom kita cantas lalang :D

Farahin Ahmad said...

juling kot dorang tu.heehee

bella lim said...

lopat tikam ; haha itula yang menjadi kesulitan. bila perempuan jadi lebih menakutkan dari lelaki

bella lim said...

cik saila ; haha jom

bella lim said...

farahin ; haha. juling air kot. sebelah ke lain sebelah ke lain

ParkAir said...

Dia boleh nampak benda paranormal kot. Contohnya hantu memfolo kau kot?

bella luna said...

sebab ko comel sangat la dwrg tenung ko bella lim ooii,.. aku yang dok bukak blog ko ni pun tak habis2 tenung gambar ko, ni kan pulak yang tengok real:D

confirm ko block aku jap agy

bella lim said...

park air ; haha takkan kottt

bella lim said...

bella luna ; haha takdela. takkan nak block pulak... amboi tenung gambar.. bukan banyak sangat gambar pun blog aku ni. hehe

bella luna said...

haha, mana tahu kan sebab ayat pun dah pervert:D,. tak banyak pun,mampu menarik mata aku nie tenung lama2 ko tahu:D