Sunday, March 25, 2012

gelilah bodoh

aku bersemangat nak update blog hari ini. sangat semangat. semangat yang jitu untuk mengutuk ni datang lepas tengok blog sekor minah ni. memula eksaited jugak nak bukak, sebab aku ni pemalas nak blogwalking. kalau korang harap dengan follow aku, aku boleh follow balik, ahh sampai anak kau dah baligh  pun belum tentu aku buat. melainkan blog korang memang best gilewwwww tahap aku boleh cirit dan gelak mengeluarkan suara (sebab selalu aku gelak dalam hati je tapi komen 'haha') baru aku follow pastu set as bookmark. kalau tak, jangan harap. jangan berani harap. amaran keras.

eh menyimpang pulak. aku tengah nak mengutuk tadi. haa aku bukak la blog minah ni. nama dia dirahsiakan. sebab takut dia terjun bangunan pulak nanti. bukak bukak je, haaaa  terus nampak seketul muka dia!!! terkejut aku tau! kalau aku ada boboy, dengan boboy boboy aku dah terperanjat. mana taknya, dia letak gambar muka dia seketul punyalah besar. pastu pakai makeup macam bumi ni sangat mendambakan warna warni dari dia. macam bumi ni dah tandus tanpa warna. antara dia dengan kereta berhias time merdeka, aku rasa muka dia meriah lagi.

haa macam ni la lebih kurangnya. tanjat tak? tanjat tak?

woi, agak agak la..... aku target mesti dia set extra large. gila betul. kalau lawa takpe, kagum lah jugak tengok kulit mulus putih bersih suci tanpa debu. ini bukan kata debu, bersawang sawang, berpasir dah muka dia. pakai kertas pasir pun belum tentu licin! hidung pulak kemain megah kembang semangkuk. konon diva sangat, letak gambar sebesar bumi. amboi!

pastu boleh pulak dia letak banyak banyak gambar dia posing. dengan costume warna warni yang berlainan. eee aku rasa nak tepuk je dahi dia kuat kuat! bukan kata mintak penampar je tu. mintak carut tau! aku sampai tak jumpa apa carutan paling sesuai untuk dia. kau ni biar benar? nak letak gambar, janganlah besar betul. buat terperanjat aku je. hilang terus mood aku nak buat assignment Titas. (konon.. hihihi. dah diam, siku kang)

aku tau entry ni memang kasar gila sampai menyentuh sanubari sesiapa yang terasa. tapi memang aku nak bg korang terasa pun. ni pendapat aku la. kalau tak puas hati, kau pergila puaskan hati kau sendiri. sebab aku tak peduli. hiew hiew.

p/s : tahap geli tengok muka minah tu posing posing juih bibir bajet Angelina Jolie salah cucuk botox, sama tahap geli dengan video 'kekasih kepada kekasih'.  siapa belum tengok, cuba usha kat youtube. tahap geli dia sampai kau rasa nak cabut semua bulu roma yang kau ada. haa berani atau tidak, bolos saja dinding ituuuu!!!

13 comments:

Marya Hana said...

cilake kau mengutok org kan? :D

bella lim said...

hahaha dah dia mintak dikutuk siapa suruh. dahi dia macam ada tulis 'carutlah aku' je dohhh!

lopat tikam said...

hahahhaa

Syazwan Che Deraman said...

weh, aku rasa macam pernah singgah je blog macam tuh.

header dia gambar dia dari pandangan sisi kan..tapi takda la sisi sangat.

pastu dia punya gincu punya lah terang kan?.

kasi link kat ruangan komen guwa.

hahahahha..

Farahin Ahmad said...

hahahhahha..dye rase muke dye suci la tuhh.kahkah

bella lim said...

lopat tikam gelak nampaknya..

bella lim said...

syazwan abang pilot ; haah! tepat sekaliiiiii!!! memang macam haram jaddu! hahahaha

semangat benau nak tengok? wokey!

bella lim said...

farahin ; itulah pasal. dia harap orang terpegun kot. bukan kata pegun, koma terus aku!

faten osman said...

terima kasih kerana 'memperkenalkan' video kekasih kepada kekasih tu. haha. geli

bella luna said...

haha, gile hardcore punye kutukan tu!!;D

kura said...

eh. kak marya terasa ke apa? eh? ni mmg entry nk bagi kakak terasa ke apa? eh? eh? hahhaa.. ada je nk komen!

Hati Hensem said...

dah macam firaun je lukisan tu. ngeri plak nak baca blog ni . haha

bella lim said...

faten ; haa takdehal

bella ; :) (tengah marah time tu)

kura ; hahaha mmg marya tu suka letak gambar besar2. buat lembab je nak bukak. nyampah!


hati hensem ; haha. berani tak berani