Thursday, December 15, 2011

Perubahan



hai kawan kawan. lama tak nampak bulu hidung korang. dah gunting keee. hihiks. macam biasa, gua tak update tak lain tak bukan, sebabnya hanya satu iaitu malas. :) i was born lazy. sorry yach. sekarang ni takde apa yang menarik pun untuk diceritakan dalam hidup. sebabnya aku bukan suka pun nak kongsi kongsi cerita hidup ngan korang. bukan dapat apa pun. mengabihkan hurup je..


tapi saja gatal nak cerita... baru baru ini, hidup aku berubah. dah kena jaga perangai. dah kena jadi perempuan ayu walaupun gua memang ayu secara semulajadi. hihi. kenapa? mengapa? ohh usah ditanya ooo.. aku sekarang dah pun bertunang. :) tunang olok olok je. alaa korang, acah acah sikit pun tak boleh. hihi.

aku dah lama usha dia ni. tiap pagi mesti nak kena scan muka dia kat cafe dulu. kalau tak takde mood lah nak masuk kelas. hihi. memang cun lah sebab suka sama suka. kira tak bertepuk sebelah tangan lah ni. namanya Ikmal... memang baik orangnya, senang aku nak buli buli. queen control la katakan. haha. :p maaflah tak layan blog dah sekarang. sebab ada orang yang gua kena layan. hihiks. bye korang. lagi beberapa tahun kalau ada rezeki jemputlah datang kenduri. :D

meh le usha sikit muka kembar aku ni. orang semua percaya kami adik beradik. hehe


taik lalat tu yang buat jatuh cinta tu :D

budak nakal dan budak baik

eh eh skype pulak. hihik



maaflah kepada kesemua jejantans yang berperasan nye pun berskandal dengan aku dulu. aku dengan ini ceraikan korang dengan talak seberapa banyak yang korang nak. aku beri kebebasan untuk korang pilih talak. nak block kat FB pun takdehal.. *macam dah kena pulak. hihiks. :p dah takyah jealous, doakan kami kekal sudahla. akhir kata, awak tak puas hati, pergi meninggal dunia. :) hiew hiew