Tuesday, July 26, 2011

Aku dan Baju Kurung

contest Aku dan Baju Kurung ni aku usha dari blog si Aida. dulu dia ada tag aku untuk masuk contest muka ayu tanpa makeup. sebab sadar muka ini tak ayu, aku tak masuk ah. hahaha.


ini dia muka si penganjur, Deeya.


hah ni je gambar pakai baju kurung yang senonoh sikit. aku tak banyak gambar sorang. berdua bertiga ada laa. gambar ni pun time raya tahun bila tah. tu pasal muka muda sikit. haha


aku rasa gambar ni cun sebab dalam gambar tu ada aku.
(sukahati akulah nak cakap apa, blog aku.) :D kihkihkih


sekarang aku tag semua followers aku.
siapa nak join, join lah kau. haha


p/s ; deeya, kau bagi jelah aku menang. dah berapa hari kredit aku kering kontang ni. kesian tau handphone aku. HAHAHA

15 comments:

nurain.samsudin said...

gelabah jeeee kau pakai bj kurung.
pfttttttttt mesti aku mne sembur dgn kau japgi. haaa

bella lim said...

kau pahal ni pahal? cite sikit. hahaha. join ah sekali wei.

syafiqakarim said...

kau nampak sangat gagah bila
berbaju kurung.aku LIKE ok

oh,patut lah lama kau tak mesej
aku.

bella lim said...

hahaha. gagah bendeee. nampak cm dugong je. hihik


mesej? ehh jap. kau gurau je kan? hahaha. aku ni lurus sikit. hehe

syafiqakarim said...

duyong?hahaha ah.mcm nak tercirit.
serious ni.lama gila tak mesej.
ingatkan dah kawen. -.- aihh

bella lim said...

hahaha. memang tak la nak kahwin muda. weh aku pernah mesej kau ke? ke kau salah orang niii. hahahah

aku nabihahaha:) said...

wah. aku ditag -.-' tengkiu2. haha

Bitter said...

wei weii weii..ni nak lawan aku ni weii..hilanglah percent aku nak menang nih..adehhh..HAHA!

bella lim said...

nabihaha ; ahh takyah masuk. kang aku tak menang. hahaha

aida ; HAHAHHA PEHAL PULAK. aku nombor satu, kau nombor dua. okay ah tuu!

Marya Hana said...

aku nak masok ah.

kura said...

dah lama tak like ayat kau.

sebab sadar muka ini tak ayu, aku tak masuk ah. hahaha - like.

aku rasa gambar ni cun sebab dalam gambar tu ada aku.- LIKE.

sekarang aku tag semua followers aku.
siapa nak join, join lah kau. - LIKE.

amboir..

bella lim said...

marya hana ; ah belah. aku tak invite kau. hahah

bella lim said...

kura ; jom ah join weh. kau en ayu, manis manis giteww. hahaha.

AMBOIR

kura said...

hahaha.. mcm tu je bella lim balas kat kak marya. haha...

erm. erm. mmg la aku ayu. tp aku xda baju kurung. aku ada baju2 bayi je. yg nampk2 pusat bontot sume tuh. haaa. hahaha

bella lim said...

hahahha. baju bayi eh nama dia. comel tangat tangat >< hahahaha