Friday, May 27, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST


first of all, thanks to Marya Hana for tagging me to join this contest.
disebabkan tak tahan tengok hadiah dia yang gempak, and menyahut cabaran untuk beat si kakak, maka saya juga join contest ini. tak susah nak join, just bukak mulut lebar ala ala nak muntahkan semua gigi, kedutkan sikit hujung mata, gerakkan kesemua 17 muscles to smile, then snap picture. siap sudah perjudian ini. kerana mempertaruh gambar sambil menunggu keputusan dengan peluh dan perasaan nak tercirit semua merupakan satu perjudian. memperjudikan nasib!


*******************************************************

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?
Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/
2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM)yang ingin dipertandingkan.
3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerita..
4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html
5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda
(kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall


*************************************************************

dan.. ini adalah gambar yang gua nak pertaruhkan.



gua pertaruhkan Ashraf Jalil !
haha. okay tipuu je. ni dia encik penganjur punya senyuman. :)



inilah gambar yang gua pertaruhkan.

aku takde reason bagus untuk senyuman ni.
aku malas la nak tipu aku baru lepas kena ekor ke apa.
senang cerita aku senyum sampai nampak wrinkles ni
sebab Encik Ashraf Jalil. wahh gatal kau , Bella!
haha takdelah. senyum untuk contest ni la. :D



so aku tag


haa ambik kau. AAA, tiga rakan yang aku rasa nak tag. ;D


sekian, haraplah jodoh aku dengan POLAROID tu. :D
awak, tolong doakan saya depan kaabah ye. haha

12 comments:

Ashraf Jalil said...

haha.. tu senyum ceria ke senyum nak manja2 tu? thanks join n gudluck! =D

bella lim said...

aaa tak cukup ceria ke tu encik? haha. thanks :D

Mira Cikcit said...

suka gambar bella.. anyway good luck!

danish (: said...

goodluck! :D

bella lim said...

cikcit ; haha thankss.

bella lim said...

thanks danish :)

kura said...

kakak masuk, adik pun nak. kalau slh satu menang, komfom jeles tahap gaban ni. Kan Kan? Hahah

*oiii nak masuk gak! Ahah!

bella lim said...

hahaa. aku yang suruh dia masuk. weh kau tak di tag. mana boleh masuk. hahaha. okay aku tag kau. tapi jangan kalahkan aku!

kura said...

Alalahhh.. Tacing la mcm ni bella lim. ni nak unfriend dan unfollower ni. eh ada ke unfollower? haahaha

Ashraf Jalil said...

agak2 lepas man u kalah mampu senyum cmni lg x? kekeke... mesti lepas match makan kacang menglembu pastu tdo dlm kesedihan.. =P

bella lim said...

Kura ; jangan nak touching sangat la. kau yang kata gigi kau jarang. haha. mana ada unfollower. stop following je.


Ashraf ; tak mampu dah. gigi pun segan untuk menunjukkan diri. confirm kalah contest. haha. tak makan kacang. makan kuaci je. tidur dalam ketakutan. menunggu apa la encik Ashraf nak cakap. haha

kura said...

klu ye pun tak payah la mention gigi aku jarang kat sini bella lim. malu okey uols. Haha.. btw, semoga menang la ye. kalahkan kakak kau tu. kalahkan je. bg dia jelesss. *amboi. batu api. Hahaha